Yhteystiedot

Rengasmarket Tammisaari

 

Yrityksestä

Olemme Däckmarket / Rengasmarket- ketjuun kuuluva yritys, joka sijaitsee Tammisaaressa, osoitteessa Valkovuokonkuja 1(Pohjankuja 1) (25:n vieressä). Oy Daniek Ab apunimellä Tammisaaren Rengasmarket perustettiin jo vuonna 1990. Aikaisemmin, vuodesta 1986 lähtien, harjoitimme rengas- ja vannemyyntiä Tammisaaren ESSO:lla, joten meiltä löytyy 26:n vuoden alan kokemus.

Johtavana rengasmyyjänä Länsi-Uudellamaalla teemme kaikkemme jotta olisimme Sinun ensivalintasi kun haluat vaihtaa renkaita, ostaa vanteita tai kun on rengashuollon aika. Meiltä löydät useita erilaisia vaihtoehtoja kun etsit renkaita ja vanteita, ja varmasti jotain juuri Sinulle sopivaa! Meillä voit myös kätevästi jättää renkaasi säilytykseen rengashotelliimme!

Toimintaamme kuuluu myös autonvuokrausta. Tällä hetkellä valikoimassamme on kaksi henkilöautoa, kolme pakettiautoa, kaksi minibusseia sekä peräkärry.

Koulutamme jatkuvasti henkilökuntamme, johon tällä hetkellä kuuluu neljä vakituista työntekijää. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on parhaat mahdolliset tiedot alan tekniikasta sekä ajankohtaisuuksista. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli n. 1,67 milj. euroa!

Onko Sinulla muita asioita hoidettavana rengas- tai vannevaihdon aikana? Kysy jos laina-automme on vapaana! Auto on käytettävissä uusien renkaiden tai vanteiden ostajille.

Rengasmyynti henkilökuntineen toivottaa Sinut tervetulleeksi!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe (pakollinen)

Viesti